Osaava asiantuntija palveluksessasi

Huoneistokaari Oy LKV on yksityinen, vuonna 2000 perustettu kiinteistönvälitystoimisto Jämsässä. Perusajatuksenamme on tuottaa laadukasta välityspalvelua. Uskomme siihen, että hyvin tehty työ luo jatkuvuutta toiminnallemme. Tällä ajatuksella toimintamme on jatkunut jo yli 15 vuotta.

Vankka paikallinen tuntemus hintatasosta ja vallitsevasta markkinatilanteesta on syntynyt vuosien työn ja kokemuksen tuloksena. Pitkälle koulutettu henkilökuntamme hallitsee asunto- ja kiinteistönkauppaa säätelevän moninaisen lainsäädännön sekä osaa soveltaa lakeja ja asetuksia onnistuneen kaupan syntymiseksi.

Seuraamme lakimuutoksia ja reagoimme herkästi muuttuvaan markkinatilanteeseen. Asunto-/kiinteistönkauppaan liittyvä lainsäädäntö on laaja – ammattilaisena asuntokauppaan liittyvä juridiikka on meille tuttua, mutta tunnetko sinä maakaaren, asuntokauppalain, kiinteistönmuodostamislain, maankäyttö- ja rakennuslain, avioliittolain, perintökaaren, lain varallisuusoikeudellisista oikeustoimista ja varainsiirtoverolain – vain muutamia merkittäviä asunto/kiinteistönkauppaan liittyviä lakeja mainitaksemme?

Tiesitkö, että kiinteistönvälittäjän nimikettä saa käyttää vain LKV-pätevyyden hankkinut henkilö?

  • LKV = Laillistettu kiinteistönvälittäjä
  • LVV = Laillistettu vuokranvälittäjä
  • YKV = Ylempi kiinteistönvälittäjä

SAILA PIIROINEN
Yrittäjä, LKV, LVV, YKV

saila.piiroinen@huoneistokaari.fi
Puh. 040 5856884

Lue henkilöesittely

 

Koulutustaustaltani olen yo-merkonomi ja näin ollen saanut ylioppilastutkinnon lisäksi peruskoulutuksen kaupan ja hallinnon liiketalouteen. Aloitin myyntiedustajana kiinteistönvälitystoimistossa v. 1996. LKV-tutkinnon suoritin v. 1998. Työskentelin valtakunnallisesti ison välitysliikeketjun palveluksessa vuoteen 2000 asti, kunnes päätin että asiat pitää voida tehdä toisin – paremmin ja laadukkaammin – olihan kysymyksessä ihmisten omaisuus!

Perustin yksityisen kiinteistönvälitystoimiston vuonna 2000. Silloin syntyi Huoneistokaari LKV (y-tunn. 1587561-9) joka vuonna 2007 muuttui osakeyhtiöksi (y-tunn. 2090273-0). Vahva yhteistyö kiinteistöalan juridiikkaan ja lainsäädäntöön erikoistuneen Palo & Co:n kanssa antoi erinomaisen tuen ja pohjan alkavalle yritystoiminnalle. Monia vuosia kestänyt yhteistyö ja jatkuva kouluttautuminen alan parhaassa oppilaitoksessa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa osoittautui oikeaksi valinnaksi. Vuonna 2006 valmistuin em. oppilaitoksesta Ylemmäksi kiinteistönvälittäjäksi (YKV), joka on tutkintona alamme korkein ja vaativin. Olin etuoikeutettu saamaan oppia maamme parhailta alan juristeilta ja asiantuntijoilta. Noin 1,5 vuotta kestävät opinnot työn ohella syvensivät tietouttani tasolle, jolla voin palvella asiakasta paremmin ja laadukkaammin.

Työpaikat

Onko sinulla LKV-pätevyys ja omaat työkokemusta kiinteistönvälitysalalta? Onko sinulla yrittäjähenkinen sielu ja vahva palo ja intohimo toimia alamme osaavana asiantuntijana? Jos sinulla on asenne kohdallaan, olet määrätietoinen menestyjä ja haluat aidosti palvella asiakasta, ota rohkeasti yhteyttä.